Új kezdetek

BUCI-korszak lezárása, Cleansanity start

A BUCI-t kicsit több, mint egy évvel ezelőtt indítottuk. 2013-ban, amikor végeztünk az Insanityvel, sokan kérdezték tőlünk, hogy mit műveltünk magunkkal, hogy ilyen jól nézünk ki, napi szinten árasztottak el minket a megkeresések tanácsokért. Ekkor döntöttük el, hogy megosztjuk azt a tudást és ismeretet, amit mi már magunkévá tettünk a 70 napos Insanity programmal.

Lerágott csont, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy  kaja-kaja-kaja. Mindegy hányszor edzel egy héten, ha nem eszel tisztán. Itt jött a képbe a clean eating, ami a tartalmaink tematikáját is meghatározta. Aztán elérkezett a LifeT!LT Insanity programja, ahol Tamás felkarolta BUCI-t és sokat segített, hogy megismerjenek minket. Közösen edzettünk, mentünk vásárolni a programosokkal és minta-étrendet állítottunk össze.

Majd következett a fitt.infos cikk rólunk hat oldalon, amiben Bogi már saját clean eating mozaik-étrenddel és saját étel-fotókkal jelentkezett. Nem volt megállás, Bogiból sporttáplálkozási tanácsadó lett, mindketten elmélyedtünk a betegség-megelőzés és a gyermekétkeztetés témában. És akkor ott van az is, hogy az edzés napi rutinunkká vált.

A tevékenységünk és a céljaink túlnőtték a Facebook oldalt, ezért eldöntöttük, hogy integráljuk az eddigi közösségi csatornáinkat, és blogot is indítunk, új márkanévvel. Utóbbi megszületésénél Balogh Tamásnak szintén oroszlánrésze volt, amit ezúton is nagyon köszönünk!

A tartalmat folyamatosan migráljuk a BUCI-ról, de az oldal működése a tartalom átvitelével leáll. Új kezdet van, új csatornák, új célokkal.

Kövessétek a Cleansanity-t itt és a többi csatornánkon.

Az eddig megszokott tartalmat és hitelességet MI garantáljuk, de TI is kelletek hozzá!

motivational_quotes_10

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s