(c)LEANsanity – Szálkásító program I.

Azt hiszem, elérkezett az ideje, hogy magammal is foglalkozzak. A Cleansanity-nél a nyár arculatváltással, diplomázással, költözésekkel, sajtótájékoztatókkal és fitnesz közösségi meetupokkal tarkított volt. Emellett elkezdtünk foglalkozni a saját programosainkkal, akik jelenleg négyen vannak. Összességében elégedett vagyok az eredményekkel, amik szakmai fronton történtek.

Ugyanakkor a sok jövés-menésnek az lett a vége, hogy az edzések és a tiszta táplálkozás ellenére is felszaladt pár kiló, annyira nem tudtam magamra figyelni, amennyire szükséges lett volna. Sőt, annak ellenére, hogy rövidet sosem ittam, július-augusztusban lecsúszott jónéhány fröccs is a fesztiválokon meg családi rendezvényeken.

Az elfoglaltságok, a rohanás mellett érlelődött bennem, hogy vajon mi lenne, ha leállnék egy darabig a fehérje fogyasztással és naturálisan oldanám meg az edzéseket. Azt éreztem, hogy szépen formálódtam a sulyzós edzésekkel, de inkább husinak érzem magam. Nem tudom ezt másként definiálni, de baromira szeretnék hasonlóan kinézni, mint amikor az Asylumot abbahagytam.

Katastrory
Insanity elkezdése előtt, 2012-ben, majd 2013 insanity és Asylum után.

Éppen a második 3 hónapos edzésidőszakomnak lesz vége, gondoltam kéne valamilyen új edzésterv. A magánéleti failek pedig már csak hab a tortán, szóval minden adott egy csodás, tisztalapos, új kezdéshez 😀

Szerencsésnek érzem magam, hogy a Lite Wellness-be, ahova február óta járok, remek kis edzős-társakra találtam. Ugyan nehéz volt 5:40-kor felkelni, de amikor már ott voltam Velük, és igen ŐK is számítanak, sokkal könnyebben vettem az akadályokat, segítséget, tanácsokat kaptam. Így megkértem az egyiküket, aki az IWI-n tanult, hogy állítson össze nekem egy szálkásító edzéstervet. aztán egy másik edzőtárs pedig a rizsproteinről kérte ki a véleményemet, és kicsit jobban utána néztem én is a dolognak és rátaláltam az Absorice-ra. Ez egy 98%-ban természetes, növényi alapú fehérje, ami tökéletesen illik a naturális étrendes elképzelésembe. Érdekes, hogy Isten milyen szépen terelgeti az utamat, mert ki se kellett mondanom, de jöttek a válaszok a fejemben lévő kérdésekre. Kaptam edzéstervet és találtam egy olyan fehérjét, ami teljesen természetes, így a következő három hónapban ezt fogom fogyasztani az edzések után, és meglátjuk hogyan is hat rám, hogyan reagál a szervezetem.

Hogy ne hagyjam el magam, és egy pillanatra se gyengüljek el, szükségem van RÁTOK is, akik olvassák a blogot és a Facebook oldalt. TI lesztek a kontroll. Meg a tesóm, Bogi, aki a másik nagy segítségem és támaszom, és ő személyesen is ott lesz velem. Havonta fotós beszámoló lesz itt a blogon, hogy hogyan haladok, 3 hónap megtartóztatás következik. Nem a kemény munkára teszem a hangsúlyt, mert eddig is kidolgoztam a belem, meg sokat edzettem, és nem ettem bolti kaját. Itt arról van szó, hogy vissza tudom-e fogni magam, képes leszek-e a kontrollra.

Folyt köv. KÉPEKKEL, edzéstervvel, étrenddel, tapasztalatokkal hamarosan, peaceout.

Advertisement

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s