Valami régi, valami új… Molnár Petivel főztünk!

Molnár Peti a Biotech USA szponzorált Men’s Physique versenyzője. Mások szemében a tipikus nagybetűs WOW! Nekünk annál sokkal több! Régi barátunk, motivátorunk. Vele indultunk, sokat segített Nekünk. Ideje volt a magunk módján meghálálni a sok jó tanácsot, lelkesítést! Együtt főztünk, valami régit és valami újat!

DSC_0222

Nos igen a barátságunk régi, ám már új köntösben. Korábban jóformán vad bulikban értekeztünk csak, és bizony nem fogtuk vissza magunkat. Amikor megszületett a BUCI, és belénk állt a fitnessőrület, Peti nagyon sok jó tippel tanáccsal látott el minket. A bulikon kívül elkezdtünk diskurálni az edzésről, kajálásról. Peti elszántsága és kitartása motiváció a számunkra azóta is. Az első makrós étrendünket is Ő lőtte be Nekünk.

A bulikat -persze nem teljesen- de felváltották a fitness rendezvények, egymás posztjainak megvitatása. Éppen ennek okán is hívtuk meg Petit egy közös főzésre. Nagyjából tudtuk, hogy hogyan táplálkozik, ezért megvártuk, hogy lemenjen a szigorú diétája. Olyan kajákkal készültünk Neki, amik gyorsak, kevés összetevős clean finomságok, könnyen csomagolhatók, és persze tartalmasak.

Valami régi, valami új… Nos igen a receptek között találni olyan régi epic BUCI receptet, mint például a túrós avokádókrém, de teljesen új előtte megszült Cleansanity Frenchtoast édesen. Ott volt a Mástésztás kolleginától a kedvenc szendvicsünk, és persze az elmaradhatatlan fitjégkrém! Tolnai banda révén a regi időkre koccintottunk egyet jó szekszári borral, és még valami “régi”: az egyik BUCIfiú, Ujvári Peti is csatlakozott, és gondoskodott róla, hogy legyen fényképes dokumentáció. 🙂 köszönjük Neki is!

Igazi örömfőzés volt ez is! Mindig mintha mesét hallgatnánk, mikor Peti a táplálkozásról beszél. Együtt érezni a mennyei (bár mások által “nemigazinak” titulált) valódi tiszta ízeket, és együtt állítani elő azokat, pedig maga csoda. Ez után még a takarítás is jól esik. Ez volt az első ilyen, de semmiképpen sem az utolsó! Reméljük, tudtunk egy színt csepegtetni Peti táplálkozási repertoárjába, és azt is, hogy ahogy mi tudtuk kamatoztatni a tőle kapott tippeket, ő is tudja majd használni ezeket! 🙂

 DSC_0230 DSC_0262 DSC_0263 DSC_0296 DSC_0306 DSC_0319 DSC_0326 DSC_0331 DSC_0350

receptekv2

Advertisement

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s