(c)LEANsanity program – Egy napi betevőm

Már több, mint két hete csinálom a LEANsanity programot és kezdek beleszokni a lowcarb kajázásba. Mivel azonban az eddig programok alatt én alapvetően a 40% ch 40 prot 20% zsír arányt követtem, ezért most nagy kihívást jelent, hogy pl. este ne egyek valami szénhidrátot. Bogi csinált nekem étrendet ❤ ebből jön most egy ízelítő, de az összes receptet felteszem majd ide is.

LEANSANITY.jpg

Nekem külön rigolyám, hogy szeretek egy napon belül változatosan enni. Az nem baj, ha több napig ugyanaz van, de napszakonként változzon. Ha bezsongok és sok időm van, 3 napra előre főzök. Olcsó és tudom mit eszek. Az egyetlen kajaszállító cég, ahonnan bátran rendelek majd a LifeT!LT Food lesz. De onnan se egész napra, mert azért főzni is nagyon szeretek.

NÜ. LEANsanity menü 1 nap:

1. 5:30: Overnight oats: 70g túró, fél dl szójatej, két kanál natúr joghurt, 3-4 evőkanál zab, 15-20 g tejsavó fehérje, maximum 100 g gyümölccsel (a csillagos, neonszínű körmöm pedig egyedi gyártmány :-))

6:45-8:15: edzés a Lite Wellnessben

2. 8:15: 1 adag Absorice fehérje, maximum 100 g idénygyümölccsel, steviával, mert nekem ez még kell ahhoz, hogy a totál natúr ízt kompenzáljam.

3. 10:00: Fél doboz cottage cheese, 5 db Korpovit keksz, céklasali

4. 12:30: 150-200 g pulykahús, brokkolival és a Lildben kapható Wellness kenyér, egy nagyobb szelet

5. Túrós vöröslencse krém uborkával: 100 g vöröslencsétmegfőzük, áztatás nélkül, majd hozzáadok egy paszírozott fokhagyma gerezded, curryt, sót, borsot és persze a 100 g túrót, olivaolajat, (ez 3 adag!)

6. 3 tojásfehérjéből rántotta, 1 szelet, szintén Lildis lowfat sajttal, Pro-Body kenyérrel-  ezt mind összesütöttem 😀 a kenyeret is – ez szintén a Bogi féle french toast egyik változata. 😀

 

Advertisement

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s