Nestlé FitBalance – Gyúrósrengeteg, proteinország

Hát idén idén is eljutottam a Nestlé Fitbalance-ra. Számos új dologgal találkoztam, remek edzésekben volt részem, és csomó szakmabelivel beszéltem. Így összességében pozitív élményekkel távoztam még annak ellenére is, hogy a szervezők logisztikai hozzállásán még van mit alakítani.

Haladok akkor kívülről befelé. Megérkeztem a Bónuszbrigádon vásárolt kuponommal, amiért kaptam egy karszalagot. Odabattyogtam az aréna bejáratához, erre visszaküldenek a pénztárhoz, hogy vegyem át a jegyem…. bravó… Karszalag után kapok egy jegyet. Aztán ugye szokásos módon kitöltöttem a Biotech USA regisztrációs lapját, amihez a csomagot a küzdőtéren vehettem át, de a hozzá járó pólóért vissza kellett mennem a bejárathoz. persze addigra elfogyott. A harmadik észrevételem, hogy maga a rendezvény kezdi kinőni az Arénát. Még úgy is nagy volt a zsúfoltság, hogy három külön program teljesen el volt szeparálva és csomót kellett mászkálni, mire egyikből a másikba átmentél… whatever.

Szerencsére jó dologból több volt!!!! Körülbelül 10:30-ra érkeztem, igyekeztem az első, Eisberg standos órámra, ami kickbox aerobik volt, Gárdus Bencével, Barta Petivel és a kedvenc gyilkos edzőmmel, Vér Tomival. Itt is annyian voltunk, mint a heringek, de a srácok mind a programjukka, mind a zenével és a kiállásukkal olyan hangulatot csináltak, hogy nem éreztem, hogy közben meghalok 🙂

kickbox.jpg

Délben pedig R-MED  funkcionális edzésen vettem részt. Itt már csatlakozott Dóri és legnagyobb örömömre egy kedves barátnőm anyukája (!) és további boldogságként Narancsik Fanni Betűleves- bloggerina-kollegina is eljött, így együtt csapattuk 40 percig. Már próbáltam a crossfitet korábban, ami nagyon kicsinált, és utána azt mondtam ez nem való nőnek. De ez az edzés SZUPER volt. TRX-es gyakolratok, medicinlabda, homokzsák, a kevencem: agylity rope. Yaaaaaay, de jól esett!!!

IMG_0554

IMG_0488

Eztán következett a hely feltérképezése. Mondanom se kell, hogy először drága barátomnál Molnár Petinél tettem látogatást. Eddig is elmondtam, meg ezután is elmondom, hogy piszkosul büszke vagyok erre a srácra, akivel egy faluból származunk. És amióta benőtt a feje lágya, edz és diplomázás után hosszú időt kellett várnia, mire megkapta ezt a munkát, most pedig azzal foglalkozik, amit szeret. Nincs ennél jobb dolog a világon! Ja de… amikor ott pózol a cége poszterén…. Pacsi innen is barátom!

IMG_0555

Kint voltak olyan kajázdák, mint a Napfényes Cukrászda, meg a Corvinpont, a vegán Avokádó Manufaktúra, akik egész hetes kajakiszállítást is vállalnak. Aztán volt még egy nagyon érdekes, kicsit morbid kaja: tojásfehérje rúd a Bovoprod felhozatalában.

pusztító.jpg

Többféle ízesítés van, megkóstoltam, határozottan nem rossz! Láttam már ilyet, de ez kicsit esztétikusabb. Mégis kezdem úgy érezni, hogy közeledünk a Pusztító című filmen szervírozott éttermi tömörített kajára 😀 Megkóstoltam a Peak proteinfagyiját is, nagyonfinom és a makrói is rendben vannak!

IMG_0512

IMG_0514

Tápkiegek közül találtam egy újat, ami nemcsak természetes, clean meg minden, hanem DIY – magad pakolod össze az összetevőket, attól függően, hogy tömeget növelsz, szálkásítasz vagy állóképesség edzésed van. A HNLABS egy holland cég, itthon fél éve működik és egyelőre csak edzőkön keresztül értékesítik.

IMG_0548

A nap fénypontja pedig a biológiai korom megállapítása volt egy ún. True AGE szkenner készülékkel. Az AGE az előregaladott glikációs végtermék rövidítése, ami a testben található káros anyag és összefüggésbe hozható az öregedéssel. Az AGE kialakulhat testben is, valamint az ételekben elkészítésük közben. A szkenner egy speciális eszköz, amire a kezemet kellett rátenni és állítólag olyan pontos, mint egy szövettan. Nem tudom mennyire hiteles, minden esetre a korom a legalacsonyabb lett azok közül, akiket aznap mértek: 13 éves vagyok a biológiai korom szerint. Neszenektek cleaneating!!!

Szóval jó buli volt a rendezvény, mint mindig. Számomra már átalakult a preferencia, nem vetem meg a táncolós estéket sem, de az ilyen sportesemények megérik, hogy maradjak szépen a kerek popimon otthon szombat este 😀

Advertisement

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s