Insanity programosaink – FÉLIDŐ

Petra és Viki nemsokára végeznek, itt a félidős beszámoló. Beszéljenek a számok és a képek. Láthatjátok, hogy az állóképességük jelentősen növekedett. Energiaszint növekedésről, kitartásuk fejlődéséről számolnak be. Nemsokára végeznek és láthatjátok, hogy meg lehet csinálni, ha olyan kitartás van bennetek, mint bennük. 

Hogy érzed magad az elejéhez képest? 

P: Abszolút kijelenthetem, hogy teljesen kiegyensúlyozott vagyok, fitt és energikus. A nap minden percében aktív vagyok és a pozitív kisugárzásom a körülöttem levők is észreveszik. Edzéseken nagyon sokszor érzem már, hogy a gyakorlatok nagyon jól mennek és ez boldogsággal és hálával tölt el. 🙂

V: Sokkal jobban, bár edzések alatt nem mindig érzem a fejlődést, a fit test megmutatja, hogy mégiscsak ér valamit az a rengeteg szenvedés 😀 illetve látom a változást a tükörben, alakul a has, váll, combizom, plusz ami világ életemben gyengeségem volt, a fekvőtámasz – oké, most sem vagyok gy Shaun T, de az edzéseket 70%-ban meg tudom csinálni, az pedig nálam igen nagy jó 🙂

 Hogyan alakult a súlyod az elejéhez képest? 

P: Most, hogy vége az első hónapnak, a mérleg 64,6 kg mutat. A kezdeti súlyom 70 kg volt, nyugodtan mondhatom, hogy nagyon szép eredmény eddig, de úgy érzem ez sokkal jobban meglátszik a ruháimon.

V:  Mivel kifejeztten nem diétáztam az első hónapban, sőt kifejezetten sokat bűnöztem, csoki, fagyi, nasi, stb., ezért azt mondom, hogy nem változott, nem ment le, de fel se 🙂 a recovery héten otthon voltam, ahol kivizsgáláson vettem részt és találtak egy enyhe IR-t, erre gyógyszert is kaptam, ezzel nagyjából meg is szűnt a csoki utáni sóvárgásom, azóta nem is bűnöztem szinte semmit, maximum clean finomságokkal.

Mennyit eszel? Tudod-e követni a kajázást? Ha nassolsz, akkor mit?

P: Napi 5x esetleg 6x szoktam enni 300 kcal körüli adagokat. Már csípőből megy, mikor kell ennem, betartom a 2,5 de inkább 3 óránkénti evést, nem éhezem, a vércukorszintem is mindig rendben van. Nem szoktam nassolni, kényszert sem érzek rá.

V:  Alacsony ch diétát próbálok követni és semmi vércukorszint-lebegtető dolgot nem eszem, az utóbbi időben gyümölcsöt se nagyon. Az étkezésem nagyjából úgy néz ki, mint amit bemutattunk a múltkor, reggelire zab, utána turmix, ebédre csirke-zöldség, uzsonnára általában készítik valami clean-sütit vagy salátát, este pedig túró.Mit utálsz? Mi a kellemetlen?

Mit utálsz, mi kellemetlen?

P: Meglepő lesz a válasz, a programmal kapcsolatban semmit sem utálok. Szeretek így élni, ilyen tápláló étrenden élni és minden nap áttörni egy újabb korlátot edzésen, míg végelegesen át nem szakítom azt a bizonyos gátat. 🙂

V: Hogy mit utálok? Hát Shaun T-t, amikor már megdöglök és azt mondja, hogy oké, akkor még egy kör 😀 a viccet félretéve, utálok minden percet, amíg tart az edzés és kiköpöm a tüdőmet, de mégis imádom és másnap megint megnyomom a gombot, mert kell az a kellemes bizsergés, amit csak egy Insanity edzés után érez az ember 🙂

Mennyit alszol és ehhez képest mennyit kéne aludni?

P: Általában nagyon ügyelek arra, hogy 11 előtt ágyba kerüljek. Átlagban 6-7 órát mondanék, lehet, hogy 8-at kellene, de minden reggel fitten és üdén kelek fel.

V: Sokat, szerencsére megtehetem, hogy akkor kelek fel, amikor nekem jólesik, ezért a napi 8-9 óra mindig megvan.

Viki_fit test3

petra félidő

FÉLIDŐ.jpg Vikifelidő.jpg

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s