Hatékony zsírcsökkentés – (c)LEANsanity program

Étkezés és edzés együtt működik, merjetek belevágni. #nailedit

A harmadik hónapnak lelkesen vágtam neki, tudtam. Nem kellett más csak még egy adag elszántság. De ami még közben jött és amit az egész dolog hozott magával, az a lényeg. Amikor elkezdtem, az volt a célom, hogy csökkentsem a testzsíromat, definiáltabb és tónusosabb legyek, úgy, hogy ne veszítsek izomtömeget.

Fotó: Ujvári Péter https://500px.com/peterujvari3
Fotó: Ujvári Péter https://500px.com/peterujvari3

Az edzéseken már olyan elvetemült lettem a legvégére, hogy a teremben az edzők búgócsigának neveztek. Ugyanis a hasizmot nem a végére tettem be, hanem HIIT core edzéssel helyettesítettem. Szóval a súlyzózás között csapattam a négyüteműket, és egyéb oldal és első-törzset megmozgató gyakorlatokat. Az utolsó hetem úgy éltem meg, mint aki szárnyal 🙂 Viszont volt, amikor bementem csoportos órára mert már nagyon igényeltem, hogy valaki instruáljon. Megindulni volt inkább nehéz, de amikor már bent voltam a Lite Wellnessben, már ment a dolog. Najó, az utolsó pump végén bőgtem, amikor Tomi betette az Aerosmith-től a Crazyt 🙂

Photo 2014.12.04. 8 03 57

Kajázás nem volt gond, igazából annak a hatásaival kellett inkább küzdeni. Ez ugyan nem versenydiéta volt, de a ch-t alacsonyan kellett tartani, így fáradékony és ebből kifolyólag türelmetlen lettem a végére. Beiktattam hát több alvást. Még egy forgatáson is részt vettünk Bogival, ahol szintén kizárólag clean kajákat főztünk és ettünk. Mostanra pedig a kajaigényem is lecsökkent. Az Absorice pedig tökéletesen illett a programba. Olyan táplálékkiegészítőt keresetem, ami illik a Cleansanity alap szemléletébe is. Mivel az Abso 98%-ban természetes, gluténmentes, szójamentes, kábé mindenmentes, steviával édestíett, megfelelő az amino-összetétele is,  így tényleg azt mondom, hogy illik a naturál programba.

kaja3.ho.jpg

Szááámoook és a saját képeim! Megmondom őszintén, rendesen be voltam attól tojva, hogy most akkor ki kell tennem a magamról készült képeket a blogra. Mert 3 hónapja még nem tetszett az amit a tükörben láttam. Nagyon ideges voltam a fotózás előtti napokban, majd a mérésnél megnyugodtam, mert a számok és a képek is igazolják, hogy a LEANsanity program működik. 🙂 A Testzsírom majdnem 3%-kal csökkent úgy, hogy az izomzatot még emelni is tudtam, sőt a zsigeri zsír aránya is csökkent.

Katablogra_adatok

kezdetek.jpg

befejez.jpg

Ezúton is szeretném megköszönni a testvéremnek az étrendet, Bőcs Kriszta, edzőtermi társamnak az edzésprogramot, Vér Tominak a kegyetlen órákat, és a szakmai segítséget, és Ujvári Péternek, akivel a Lite Wellnessben a LEANsanity záró fotóit készítettük.  A sok-sok támogatás nélkül, valamint NÉLKÜLETEK nem ment volna. Többször kaptam leveleket, üzeneteket, biztatást a Facebookon és személyesen is, amik segítettek a kitartásban. KÖSZÖNÖM! ❤

Fotó: Ujvári Péter https://500px.com/peterujvari3
Fotó: Ujvári Péter https://500px.com/peterujvari3

A legjobb a harmadik hónapban az volt, hogy szakmailag is fejlesztettem magam. Itt állok két diplomával és nem gondoltam, hogy 29 évesen még visszaülök az iskolapadba. DE! Sok megkeresés jön mostanában és szeretnék felkészülten tanácsokat adni ezekre a megkeresésekre. Így utolsó pillanatban jelentkeztem az IWI Sporttáplálkozási Tanácsadó képzésére. Nagyon jól telt ez a 3 nap, éreztem, hogy otthon vagyok 🙂 Van már ismeretem a témában nyilván, de most rendszerezve, struktúrában látom a sporttáplálkozást. Hamarosan bizivel a kezemben állok előttetek, mint sporttáplálkozási tanácsadó. A képzésen legnagyobb szerencsémre a magyar kaja-kenu válogatott egyik világbajnok bronzérmese volt a padtársam. Nagyon örülök, hogy egy igazi élsportolót is megismerhettem, és általa kicsit belepillanthattam a tényleges versenyfelkészüléses sztorikba.

Photo 2014.12.09. 7 55 00

Ebben a három hónapban számos új embert ismertem meg és volt szerencsém az egészséges életmód jelenségről is beszélgetni. Itt van például Sif Dániából. Érdekes módon az ő véleménye az egészséges életmód divatosságáról nagyon is egybevág egy másik kolléga véleményével, akit szintén a közelmúltban ismertem meg. Mire végeztem a három hónappal én is rájöttem arra, amiről ők is beszéltek: MEG KELL TANULNUNK figyelni a testünk igényeire. Mert tényleg egy kivételes járműről van szó, ami az életünk útján visz minket. Ha rossz üzemanyagot kap, lerohad. Ezért azt kell megadunk neki, amit igényel, csak figyeljétek a jeleket? Éhes vagy? Nem, unatkozol! Vagy csak szomjas vagy. Figyeljetek 🙂 Nekem is néha az esti nassolás inkább szokás volt, mint valós éhezés miatti tápanyag bevitel.

Hogy mi fog következni ezután? Pihenek, készülök a karácsonyra és csupa lányos dolgot fogok csinálni, mint például ricinuspakolást teszek a hajamra, és felavatom a manikűrös UV lámpám, amit a legjobb barátnőmtől kaptam augusztusban, de még nem volt időm használni. 😦 A pihenést szeretném csendességben is tölteni, és megtanulni például meditálni. Január után pedig visszatérek, nincs megállás.

karácsony.jpg

Köszönöm, hogy velem voltatok, köszönöm a biztatást és támogatást. Maradjatok a Cleansanityvel, mert nagyon sokmindennel készülünk még! Peace out!

Advertisement

4 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s