Insanity – Programosaink célba értek!

És nem is akárhogy. Az Insanity mindenki életébe nagy változásokat hoz. Nem csak a határaidat tolod ki, hanem a abba, hogy a saját hozzáállásod változik, és hogy mit is kezdjél magaddal ezután.

Viki: csodás eredmények, nézzétek a fit test számait!

IMG_5246

És a képek! Vikinek eddig is elég pöpec alakja volt, most definiáltabb, formásabb.

Photo 11-10-2014 15 07 51

“A kéthetes nyaralás és lazulás után újult erővel vágtam bele a második hónapba. Az első hét baromi nehéz volt, az ember nem is gondolja, mennyit veszít az erőnlétéből két hét alatt. De az Insanityvel nagyon könnyű visszarázódni. Az eddiginél is nagyobb lelkesedéssel csináltam, napról-napra jobban láttam az eredményeket, amik kellőképpen motiváltak. A végén már a napi egy óra se volt annyira megerőltető, annyit javult a kondim.

A kajálásra igyekeztem odafigyelni, 180-200 g ch, semmi cukor, és max házi édesség, ha kívántam valamit. Amit nagyon szeretek az Insanityben, hogy nagyon jókat tudok aludni utána 🙂 Kellően lefáraszt, így sokkal jobban esik utána a pihenés. Az utolsó hetekben volt alkalmam pár Insanity Live órára is elmenni, amit nagyon élveztem, hatalmas élmény más fanatikusokkal együtt edzeni 🙂 Az edzés felépítése ugyanaz, mint a videókban, némi bemelegítés, utána 3 blokk, végül egy kis hasizom-gyilkolás. Elárulok egy titkot: november végén belőlem is hivatalos Insanity edző lesz, ami azt jelenti, hogy tarthatok majd élő Insanity edzéseket. Ezt teszi Veled az Insanity, bekebelezi az életedet :)”

Photo 11-10-2014 15 08 29 Photo 11-10-2014 15 09 03 Photo 11-10-2014 15 09 35

Petra

“A második hónap során, az edzések keménységi szintje miatt többször éreztem napközben, hogy fáradékonyabb és éhesebb vagyok, így mindig emeltem az étkezéseimben az adagokat, de azt is úgy, hogy normális keretek között maradjon. Folyadékbevitellel nem volt gond, mert már az első hónapban hozz tudtam szoktatni magam a 3-3,5 liter víziváshoz és hiányozna is, ha nem innék rendesen. J Az alvásra mindig nagyon odafigyeltem, hogyha nem is 8 de 6-7 óra mindig meglegyen. Nekem néha az okozott nehézséget, hogy munka után este értem haza, és sokszor majdnem leeresztettem és elhagytam magam a fáradságtól, de szerencsére felsorakoztattam az érveimet és hogy miért csinálom ezt, ami mindig erőt adott arra, hogy megcsináljam az aznapi edzést. Csalás talán egyszer volt ami nagyobb lehetett, de az is csak azért, mert nem akartam megsérteni senkit a családi ünnepségen. Most , hogy vége van, büszkeséggel tekintek vissza és hihetetlenül hálás vagyok a Katának és Boginak, hogy beválasztottak erre a programra. J A pihenős hetek után szeretném folytatni az insanityt továbbra is és rövidesen szeretnék belekóstolni a kondi világába is.  🙂 “

FIT TESTEK_petra

petravége.jpg

Csajok, gratulálunk Nektek! Köszönjük, hogy bevállaltátok a nyilvánosságot, hálánk jeléül fogadjátok szeretettel a Cleansanity ajándékát: mindkettőtöknek gravíroztunk egy-egy Insanity-Cleansanity bögrét, amit legközelebbi találkozáskor átadunk!

Sok puszi nektek Tőlünk és Békés ünnepeket! Peaceout!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s