BOOTY CAMP PROGRAM ON

Számomra mindig is fontos volt, hogy ha már a mínusz 14 kilómmal együtt három mellmérettel kisebb lettem, akkor már olyan feneket tudhassak magamon, amit legalább olyan büszkén hordok, mint annak idején a 90C-s melltartót.

SZEPOPO.JPG legwishSZEPPOPO.JPG

A ©LEANsanity programban a zsírvesztésen volt a hangsúly, és abban az időben ismerkedtem meg Vér Tomival és lelkesen jártam a PUMP-ra, a program részeként. Nagyon örülök neki, hogy a BOOTY CAMP során együtt dolgozhatunk és a tőle megszokott, kihívást jelentő edzéstervet rakta össze erre a projektre. A “booty camp” név egyébként barátném és drága kolléganőm, Lilla fejéből pattant ki, innen is óriáspuszi érte ❤

A mostani program fókuszában az alsótest formálása lesz fókuszban. Az edzésterv heti bontásban így néz ki:

 • egy lábnap
 • egy felsőtest nap
 • egy teljes test cross típusú edzés
 • egy óra Tomival bármelyik teremben, ahol órát tart

Azt szeretnénk, ha mindenkinek sikere lenne, aki elkezdi velünk a programot, ezért lehetőség van párosával, kedvezményesen részt venni Tominál személyi edzéseken, ahol kérdezhettek és megcsinálhattok egy-egy edzésnapot. Én pedig olyan diétát állítottam össze, ahol változatosan táplálkozhatunk, bírni fogjuk az edzést, megfelelő energiaszintünk lesz. Ezúttal teszek gluténmentes ajánlásokat is a mozaik étrendbe.

Azt szeretnénk, ha mindenkinek sikere lenne, aki elkezdi velünk a programot, ezért tervezzük, hogy lesznek közös edzések is. Én pedig olyan diétát állítottam össze, ahol változatosan táplálkozhatunk, bírni fogjuk az edzést, megfelelő energiaszintünk lesz. Ezúttal teszek gluténmentes ajánlásokat is a mozaik étrendbe.

Táplálék kiegészítésként:

Vitaminok: 1000 mg-os C-vitamin reggeli bevételre, Forever Living Nature Min ásványi anyag kapszula – ezt egyéb nőgyógyászati okok miatt kezdtem el szedni, de annyira jó az összetétele, hogy külön izületvédő nem igényel mellette fogyasztani. Omega 3 kapszula esti bevitelre.

Táplálkozási alapelvek:

 • A program akkor lesz sikeres, ha az étkezésedre is oda figyelsz. Tomi két szép szemétől és az én lelkesítésemtől nem fog formásodni a tested.
 • Rendszeresség: naponta 5 alkalommal egyetek, felkelést követően fél órán belül, lefekvés előtt minimum 1,5-2 órával már ne. mert az emésztőrendszerünknek 9 óra pihenésre van szüksége.
 • Alvás alvás alvás! 7 óra naponta legalább.
 • Az étrendben a fő étkezéseket, a snackeket és az edzés előtti étkeket értelmeztük, attól függően, hogy délelőtt vagy este tudtok edzeni.
 • A szénhidráttal teli étkezéseket az edzések köré kell csoportosítani.
 • Nyers ételeket inkább a nap első felében fogyasszunk, igyekezzünk délután párolva, grillezve, leves formájában zöldségeket enni.
 • Edzéshez azért javasolt a fehérje fogyasztása, hogy ne veszítsünk a már meglévő izmunkból. Senki nem lesz óriási, én három éve eszek különféle fehérjéket, még sem vagyok díjbirkózó méretű. Én általában csak edzéshez fogyasztok fehérjét, nem is javaslom a normális étkezéseket helyettesíteni fehérjével. Ugyanakkor, ha valaki nem ér rá főzni, vannak sietősebb napjai, glutén vagy laktóz, esetleg tojásfehérje érzékeny, a tápanyagbevitel szempontjából kézenfekvő megoldás lehet egy-egy Absorice shake.
 • Naponta 4 liter folyadékot tessék inni, aminek java része ásványvíz legyen, e mellé zöld vagy oolong tea is mehet.
 • A kávé nem tilos, de figyeljetek arra, hogy amennyiben koffein tartalmú termogén zsírégetőt szedtek, akkor a kávé-bevitelet csökkenteni kell. Illetve, a kávé elvon valamennyi folyadékot a szervezettől, ezért ha nagy kávésok vagytok, mint például én is, akkor kávénként még 3 decivel emeljétek a folyadékbevitelt.
 • Azokon a napokon, amikor edzel, ehetsz többet, és kívánni is fogod. Pihenő napokon viszont nem szabad túlzásokba esni, a mértéktartás fontos. Pihenő napon főleg arra érdemes figyelni, hogy délután inkább fehérje és zöldség kerüljön a tányérunkra, a szénhidrátokat reggel vigyük be.
 • Aki hardcore-on szeretné csinálni a diétát, az egy időre a gyümölcsöt is száműzheti az étrendjéből. Aki fogyasztja annak is az első vagy második étkezésében, illetve edzés előtt/után mehet a gyümölcs vagy szőlőcukor.

ÉTREND ITT.

EDZÉSTERV ITT.

Advertisement

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s