#azénötletem, avagy az önmegvalósítás útja az app-ok világában

Cleansanity. “A mi ötletünk volt”. Testvérekként világ életünkben jól kiegészítettük egymást. Egyikünk a kreatívalkotó, míg a másikunk a rendszer megteremtője, a célok megvalósulásáért felelős motor. Ami pedig egyben tartja a rendszerünket, az nem más, mint a technika. Így alakult a kapcsolatunk egymással, Veletek, és így lett egyszer csak álomból valóság. Nem ment volna megfelelő eszközök nélkül.

A kezdet kezdetén, mikor sokan kerestek meg minket, hogy hogy is volt az a bizonyos “nagy fogyás”, csak jó tanácsokat vártak. Ezt megadtuk szóban. De mi már akkor többet szerettünk volna. Az emberek szájába adni a tiszta ízeket. Kellett egy platform, ahol recepteket közölhetünk. És ezzel már be is lépett a technika a világunkba. Jómagam – az eleinte IT analfabéta – innentől nem mozdultam okostelefon és laptop nélkül sehova. Hiszen létrehoztunk egy Facebook oldalt, ahol naponta közöltünk jó tanácsokat, tippeket, recepteket, termékinformációkat. Ez volt a Cleansanity elődje, a BUCI. Kata akkor éppen a közösségi média világában dolgozott, így sokszor nyúzott, mit, hogyan csináljak. Minden reggel fitnesz blogok olvasásával kezdődött, iskolai szünetekben kajafotózás, és bejegyzés írása az oldalra. Aztán kinőttük a Facebookot.

Több platform kellett. Itt jött be a képbe blogolás, a saját brand, az Instagram, a Pinterest és a többiek. Számos bloggerrel, edzővel, edzőteremmel és egészségcsoporttal kötöttünk együttműködést, így a követők jöttek maguktól. De a hitelesség érdekében természetesen mindezt megelőzte, hogy kiképeztük magunkat. Mind a ketten elvégeztük a spottáplálkozási tanácsadó képzést az IWI-n, aminek egy része távoktatásban folyt, a vizsga és próbatesztek természetesen szintén online, monitor előtt zajlottak. Ugyanígy a coursera.com sport és egészség témájú képzéseihez is nélkülözhetetlen eszköz volt a megfelelő mobileszköz vagy notebook.

Photo 2015. 09. 09. 17 31 30

Ma pedig egy tapodtat sem mozdulunk nélküle. A laptopunk, a telefonunk a részünkké vált. És nem azért, mert helyettünk gondolkodnak. Nem. Az ötlet, az innováció, a cél bennünk van. Csak eszköz kell, hogy megvalósuljon. Személyre szabott segítséget adunk. A saját mérési rendszerünkkel kalkulálunk, dolgozunk, alkotunk és dokumentálunk. Az ügyfelek változásait a számukra létrehozott adatlapokon tudjuk követni. Nem beszélve a távoli kliensekről, akikkel Skype-on tudunk csak kommunikálni. Mindez nem működne, ha nem lenne megfelelő technika. Több száz receptet, hozzá tartozó képanyagot raktározunk online tárhelyeken. Amiből ki tudja, lehet, hogy egyszer még létrehozunk egy olyan alkalmazást, amelybe menteni lehet az étrendedet. Ami jelzi, hogy kimaradt egy étkezés, ami kidobja a számodra megfelelő receptet egy szűrő segítségével, annak alapján, hogy milyen edzésnapod van. A lehetetlen nem létezik. Egy olyan világban élünk ugyanis, ahol megfelelő eszközökkel és némi kreativitással sokkal gördülékenyebben elérhetjük céljainkat.

Amint azt tudjátok, szívügyünk a fiatalság. De nemcsak Nekünk. A technológia támogatja a fiatalokat. Segít nekik megoldani a mindennapok kihívásait, és lehetőséget biztosít az önmegvalósításra is. Azoknak is, akik amúgy kerülik a feltűnést. Ennek okán a Dell létrehozott egy Facebook alkalmazást, ahová kreatív ötleteket várnak, arról, hogy a technológia hogyan épül be az életünkbe, hogyan segítheti életünket. Ezen a héten egészség témában. Ha van a fentihez hasonló ötleted, kattints az alkalmazásra, töltsd fel, és lehet, hogy Te leszel a szerencsés, aki megnyerheti az értékes díjak egyikét. Ami egy lépéssel már is közelebb visz céljaid megvalósításához! Jöhetnek a sziporkázó elképzelések, ne fogjátok vissza magatokat! Mi az, ami az egészséges életmódban Titeket igazán segítene? Mi az a technológiai újítás, ami segítene a céljaitok elérésében? Osszátok meg velünk!

Minden héten az adott kategória legjobb ötletét díjazzák. Bizony. Az egészség héten a Cleansanity bírálja az érkező ötleteket. Nem véletlen választott minket a Dell a zsűribe. Hiszen mi is tele vagyunk ötletekkel, sokszor a konyhában brainstormingolunk. Várjuk hát a pályázatokat, hogy kiválasszuk ki nyerje a heti Dell U2415H monitort. Ne szabjatok határt a fantáziátoknak, kattintsatok, és küldjétek el az elképzeléseiteket, ötleteiteket, amik aztán Nálunk landolnak majd. Hajrá hajrá!!!

A kampány végén az összes kategóriából a teljes zsűri kiválasztja a legjobbat. A legkreatívabbnak ítélt ötletgazda pedig máris a magénak tudhat egy Dell Inspiron 5558 laptopot, mégpedig általa kiválasztott színben.

Dell UltraSharp 24 (Model U2415) Monitor.
Dell UltraSharp 24 (Model U2415) Monitor.
Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5558 Tulip) Non-Touch 15-inch notebook computer with Intel BDW Broadwell processor, in Beijing Red.
Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5558 Tulip) Non-Touch 15-inch notebook computer with Intel BDW Broadwell processor, in Beijing Red.

Szóval hajrá! Adjatok ki mindent, ami bennetek van! A heti kampány szeptember 14. 0:00-tól szeptember 20. 23:59-ig tart. Egy hetetek van. Álmodj nagyot, oszd meg, valósítsd meg. Egy kattintás a jövőért!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s