Mozogj közösségben – Fitnesznap

Idén március 15-én rendezték meg a 10. Coca-Cola testébresztő fitnesznapot. A BSI jóvoltából mi is kijutottunk a rendezvényre. A hideg és a hosszú hétvége ellenére most is több, mint 3200-an látogattak el az eseményre. Szeretnék mesélni róla, hogy én hogyan láttam és mit gondolok az ilyen megmozdulásokról.

Amikor fél 10-kor megérkeztem már kígyózó sorok álltak a BioTech standnál a bicept és kitörés challange-en. Hiányoltam Molnár Petit, de ő most a jól megérdemelt pihenését töltötte. Aztán egy gyors eszmecsere Szabó Melinda IFBB Világbajnokkal, aztán rohantam a Blackroll bemelegítő hengerezésre Vér Tomihoz. Ebben az órában az volt a jó, hogy olyan gyakorlatokat is láttam, amiket eddig nem ismertem, pedig nekem is van hengerem. Tehát szerdán már csináltam is az újonnan tanult formulákat otthon 🙂

Photo 2016. 03. 15. 10 03 06

Photo 2016. 03. 15. 10 41 55

Photo 2016. 03. 15. 9 53 52

Utána volt időm körbejárni a standokat, benézni a nagyszínpadhoz. Nagyon tetszett az idén, hogy voltak olyan plusz szolgáltatások, mint talpvizsgálat és a Perkinsdol standon masszázs. Nekem is van ilyen krémem, ha meghúzom valamelyik tagomat, hatalmas segítség. Aztán volt még Peak-es palacsintapor is, ami újdonság volt, összességében nem olyan drága, mert az 1 doboznyi (1 kg) porból 100 proteinpalacsintát lehet csinálni, és a Fitnesznapon 9000-ért már meg is vehetted a terméket. Illetve a kedvencünket, az AbsoBAR-t is láttuk kipakolva a Peak standon ❤ Az epres szuperfinom! Kipróbáltátok már? (Khm – DM ;-))

Photo 2016. 03. 15. 12 50 20

Photo 2016. 03. 15. 10 52 20Két olyan ruházati márkát is láttam, ami tetszett és sportruházat fronton még nagyjából az ára is oké, a minősége pedig szuper, tényleg! Az egyik az Indigo, a másik pedig NDN sportruházat. Előbbi szupernőies márka, sikerült a tervezővel beszélnem pár szót, nagyon átjött a stílusos elegancia a ruhákon is 🙂 Az NDN pedig totál denszi, laza, fánki és amit imádok: pamut!!!

Photo 2016. 03. 15. 11 30 11

A másik óra amin még részt vettem az IWI szervezésében Góg Anikó és Dunga-Ungvári Máté HIIT órája volt.Még jó, hogy csak 35-40 perc volt, mert majd meghaltunk 🙂 Mátét még a KERT csapatból ismerem, és csak egy edzésén voltam eddig, mivel ő sportolókkal foglalkozik elsősorban, így minden alkalmat megragadok, hogy edzhessek nála.

Photo 2016. 03. 15. 11 48 35

Aztán átnéztem még a nagyterembe is – kangoo… Tudjátok, hogy ez nem az én világom, viszont, amikor megláttam a csajokat a színpadon magyaros viseletben, hallottam a remek és mókásan összemixelt zenéket, és áradt a jókedv a tömegből, komolyan kedvet kaptam az egészhez. Tehát kedves kangoosok szeretnék gratulálni a színvonalas, üdítő és lendületes műsorhoz, nagyon profi volt!

Ami nekem kicsit hiányzott a rendezvény területéről, az egy ATM!!!!! Így össz-vissz egy L-Carnitint vettem a BioTech-nél, egyébként lehet elöltök egy kisebb vagyont 😀

A Fitnesznapon debütált Szívós Zoli Boldogsághinta című könyve is, amivel kapcsolatban 2 előadást is tartott, sajnos eléggé eldugott teremben, de aki akarta megtalálta!

Photo 2016. 03. 15. 12 40 47

A nagyszínpadra visszatérve: itt voltak a fitnesz-nagyok: Katus Attila, Péntek Enikő és Béres Alexandra. Hihetetlen mennyi embert képesek motiválni, mozgásra bírni. Van, aki az egész napot a nagyszínpadnál töltötte, hiszen egymás után jöttek a remek edzések, a legjobbaktól, akiket lehet, hogy jellemzően csak TV képernyőkön látnak. Erről eszembe jutott az, hogy én mivel kezdtem. Az első 9 kilóm Rubint Rékával ment le. Megvolt az összes DVD-je, és elmondom Nektek, hogy ma is megvan. Mert akinek az életmódváltás elején még erős motivációra és támogatásra van szüksége, az az edzők által motivált közösség erejéből merítkezik. Ez olyan, mint egy körforgás. Az edzőnek mi jelentjük a motivációt, nekünk meg a közösség ereje, ami az egyének elszántságából nő nagyra. Kicsit már el is felejtettem milyen ez. Mert már tök régóta más típusú edzésekre járok, sokszor vagyok teremben. Viszont nekem itt vagytok Ti, akik néha írnak egy hálás vagy aranyos levelet, gratulációt. az én életmódváltásomat ez élteti. ❤

Szóval én azt mondom Nektek, hogyha úgy érzitek, hogy kell a támasz az életmódváltás elején, menjetek el ilyen rendezvényekre. Csak hozzátok hasonló sport-őrültekkel fogtok találkozni, kezet foghattok az edzőkkel, és ők megveregetik majd a vállatok és nem lesznek restek megköszönni, amit ott aznap magatokért tettetek.

Puszi,

Kata

Photo 2016. 03. 15. 12 33 50

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s